Berita Harian: Mutakhir

Saturday, February 26, 2011

HINDRAF Mencabar Kewibawaan PDRM! Hishammuddin Wajib Di Tukarkan!!

"Ia tetap diteruskan. Tidak ada perubahan," kata ketua penerangannya, S Jayathas. - Malaysiakini

Wah begitu angkuh! pihak berkuasa perlu ambil tindakan terhadap mereka ini. ISA tu apa guna nya? Kalau Menteri KDN takut nak guna, baik suruh dia gantung TELOR dia kat dinding!

Ini satu pencabulan undang2 yang di buat secara terang! Ini hasutan yang akan membawa kepada satu yang merbahayakan keselamatan negara. Tidakkah ini membolehkan ISA di gunakan?

Tah la, mungkin aku tak pandai dalam bab undang2 ni. Tapi aku sebagai rakyat biasa, aku nampak bila ada orang2 macam ini yang tidak takut atau hormat kepada undang2 walaupun setelah di beri nasihat dan amaran, ialah seorang MENTERI KESELAMATAN DALAM NEGERI YANG PENAKUT @ PONDAN! Iaitu Y.B. DATO' SERI HISHAMMUDDIN TUN HUSSEIN. Ini lah orang yang merosakkan atau memburukkan lagi keadaan. Ini lah org nya yang menyebabkan ramai yang ambil kesempatan di atas KEPONDANAN NYA!

HISHAMMUDDIN PERLU BERTAUBAT!

Pada pihak PDRM, tangkap je la kepala2 HINDRAF ni. Mereka ni bukan berjuang demi kaum India, mereka ni menjadi alat Pakatan Rakyat untuk menguhuru harakan keadaan. Kita semua tahu pilihanraya kecil akan berlangsung tidak lama lagi, jadi ini lah provokasi yang mereka rancang agar pihak Polis mengambil tindakan. Anda akan lihat nanti betapa ramainya wartawan2 di perhimpunan mereka itu nanti. Agaknya lebih byk dari peserta demo tu nanti. Untuk apa? Biasa la, tangkap gambar byk2 video byk2 lepas tu ke youtube la. Buat heboh!

Ok la. PDRM mesti mencegah mereka2 ni. Mencegah lebih baik dari mengubati.

Y.B. DATO' SERI HISHAMMUDDIN TUN HUSSEIN mesti di tukarkan ke kementerian lain!!!

Yang Ikhlas,