Berita Harian: Mutakhir

Thursday, April 28, 2011

Anwar Buat Laporan Polis ... Spin Jgn Tak Spin

Anwar dah mula nak spin. Seperti biasa tindakan pertamanya ialah buat laporan polis. Sudah la Anwar, ini tektik lu dah pakai bertahun2 dulu, dah lapok la bro, kamu tak kesian ke kat anak dan bini kamu tu? Hentikan lah menyekse mereka. Kau dah buat salah mengaku je la. Dah terang2 mangsa kamu mengaku, dengan video lagi, lagi lu nak spin ka?

Yang paling menyedihkan ialah penyokong2 BABI BUTA si Anwar ni. Masih tak sanggup nak terima kenyataan. Dah berapa kali korang buat sembahyang hajat? Dan dah berapa kali ALLAH turunkan petanda2 dan bukti2? Korang ni percayakan ALLAH ke atau ANWAR? Yang terbaru Allah dah turunkan Saiful dan Video Seks Anwar Dgn Chinaldoll tu, masih lagi tak percaya? Video punya jelas macam tu pun masih ragu?

Wow seronok betul Anwar kerana ada pengikut yang terlalu BODOH sebab terlampau taksub sehingga semua bukti yg jelas di tolak semata2 kerana mereka penyokong Anwar. Wei si bodoh semua, aku ni kalau korang ada video macam tu dan Najib yg jadi pelakon nya, aku sendiri akan memainkan peranan aku untuk menjatuhkan Najib. Takder makna aku nak sokong seorang PELIWAT dan PELANGGAN PELACUR!

Tapi apa bukti yg korang ada? Setakat cerita dari mulut orang NAJIB dan ROSMAH ada kaitan dgn pembunuhan Pelacur Altantuya? Sekadar cerita dari mulut Anwar Najib ambil komisen RM500 Juta tampa sebarang bukti sahih? Cerita2 macam tu korang nak bandingkan dgn bukti macam pengakuan Saiful dan video ni? Pegi jahanam la! Memang korang BODOH!

Yang Ikhlas,