Berita Harian: Mutakhir

Tuesday, April 5, 2011

Video Papa Hebat Cuba Di Hapuskan Di Youtube! Dan Terima Kasih Datuk T!

Kesian jugak aku tgk budak2 Pakatan Rakyat ni. Cuba sedaya upaya agar video Papa Hebat VS Chinadoll di hapuskan dari laman Youtube. Anwar dengan pengaruhnya yg kuat terhadap US telah berjaya mendelete beberapa upload video nya, tapi rakyat bukan bodoh, kau delete 10 ada 20 video kau diupload semula. Tak payah la nak buang masa.

Kalau di lihat video yg di pendekkan tu, jelas giler itu memang Anwar Ibrahim. Dan aku agak pasti itu bukan video yg di edit. Ada penyokong tegar Anwar yg kata itu video cantuman dari 2 video yg berbeza. Kah kah kah, terlampau taksub sehingga cakap camtu! Tengok video tu betul2, tgk bayang2 "pelakon lelaki" tu. Pikir sendiri la.

Kepada penyokong2 tegar Anwar Ibrahim, janganlah terlampau taksub. Kalau Anwar Ibrahim boleh menuduh Najib macam2 tanpa sebarang bukti korang leh percaya, takkan korang tak leh bukak minda lihat video tu. Tak malukah korang mempertahankan seorang peliwat dan penzina?

Dan aku suka membetulkan tanggapan rakyat kepada "DATUK T". Niat mereka bukanlah menuduh Anwar Ibrahim berzina, tetapi mereka mahu mendedahkan siapa sebenarnya Anwar Ibrahim. Anwar Ibrahim yang sebahagian dari korang SANJUNG BAGAI TUHAN! Datuk T mahu rakyat sendiri lihat siapa Anwar Ibrahim. Kita patut berterima kasih kepada Datuk T sebab menyedarkan kita hakkat sebenar insan bernama Anwar Ibrahim!


Yang Ikhlas,