Berita Harian: Mutakhir

Friday, May 25, 2012

Pemuda PAS kumpul di NST bantah N.AJIS 'bapa kafir'


Kira-kira 70 penyokong Pemuda PAS hari ini berhimpun di hadapan ibupejabat New Straits Times di Bangsar kerana membantah penyiaran laporan berita yang menggelar Mursyidul Amnya Datuk Nik Aziz Nik Mat sebagai bapa kafir.
Sambil menuntut supaya akhbar berkenaan menarik balik laporan tersebut dan membuat permohonan maaf, mereka mengadakan gimik dengan memijak dan mengoyak akhbar berkenaan.
"Berita itu tidak dapat diterima oleh PAS dan umat Islam," kata Khairul Faizi dalam uacapannya sambil diiringi laungan "jahanam NST" dan "boikot NST".

Hohohohoh marah nyer bila N.AJIS di gelar BAPA SEGALA KAFIR! Tapi agaknya budak2 PAS mengong ni terlupa yang N.AJIS lah merupakan pelupor dalam MENGKAFIR kan sesama ISLAM ni. Btw yang korang marah sgt NST tu kenapa? Sedangkan yang cakap tu Tan Sri Rahim Noor, kenapa tak desak Rahim Noor je tarik balik cakap dia tu. Lagi satu MALAYSIAKINI.COM juga menyiarkan berita ini (korang leh tgk DI SINI) kenapa tak merusuh kat MALAYSIAKINI.COM nyer pejabat? Hmmmmm macam2 MENGONG la budak2 PAS nih.

Berbalik kepada N.AJIS yg korang sayang sgt tu, dia dah lama dah KAFIR KAN bukan seorang tapi SELURUH AHLI UMNO (ada hampir 3 juta org)!!! Jadi apa lak korang nak bising2 bila ada org cakap N.AJIS tu BAPAK KAFIR? Inilah sikap budak2 mengong Pakatan Rakyat ni, bila mereka tibai org lain derang ber TAKBIR! Tapi bila kene batang idung sendiri derang mengamuk macam MONYET! Hahahah Rakyat boleh nilai la perangai MONYET mereka ni.

Takbir! (cara Bro Zul) hahahahahaha