Berita Harian: Mutakhir

Thursday, May 17, 2012

Tak Habis2 Si Zuraida@Mak Lampir Sakit Hati Dengan Zahida


Inilah sikap yg menghantui bangsa kita, iaitu IRI HATI dan SAKIT HATI. Zuraida@Mak Lampir perlu terima kenyataan yang dia tak seAYU Zahida. Dah di jadikan ALLAH muka cam Mak Lampir, terima je la. Kenapa perlu IRI HATI dengan insan yg ALLAH jadikan cantik. Sanggup bawak "BEKAS DREBAR" Zahida yang di buangkerja kesana-kesini bawak cerita yg bukan2. Bawak duit cash RM1 juta la, masuk duit selalu ratus2 ribu la. Adakah BEKAS DREBAR tu boleh di percayai? Dia ada motif, dia bengang dgn Zahida kerana di buang kerja.

Noor Azman ni bekas drebar Zahida yg di tuduh mencuri wang Zahida. Dia di buang kerja. Tentu lah dia menyimpan dendam dan marah terhadap bekas majikan nya itu. Jadi macam2 cerita la keluar. Adakah cerita2 ini boleh kita terima begitu sahaja? Kalau budak2 Pakatan Rakyat tentu terima bulat2 sebab cerita itu mengaitkan seorang menteri. TYPICAL!

Apa pun, cerita2 tu biarla di sekalikan dengan bukti. Jangan sembang kamu je. Ini semua ajaran Anwar la nih. Anwar Ibrahim mengalami pengamalan sama. Kene buang kerja kerana MELIWAT. Nak balas dendam kat boss lama (UMNO) tubuh PKR lepas tu buat cerita bukan2. Rasuah la, kerajaan kotor la, yg hairan nyer masa ANWAR dlm kerajaan BN dulu tak pulak dia nak bersihkan yg kotor2 tu yer. Hmmm Korang boleh pakai ke org yg macam ini?

Orang BODOH senang kene tipu, tapi MAJORITI RAKYAT MALAYSIA BUKAN BODOH macam fanatik Pakatan Rakyat! Sedey!