Berita Harian: Mutakhir

Monday, April 15, 2013

Nik Aziz @ N.AJIS: Umno-BN tadbir ala komunis


SHAH ALAM - Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat hari ini mendakwa kerajaan Umno-Barisan Nasional (BN) mengamalkan pemerintahan ala komunis apabila kerajaan negeri pimpinannya iaitu Kelantan dinafikan hak daripada sebarang publisiti media kerajaan.


"Kami kerajaan di Kelantan, kami tak pernah diberi ruang di radio, TV. Ini bukan demokrasi, ini komunis," katanya pada program Bicara Cinta Tok Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat dan pelancaran buku Bicara Ini Demi Ilahi terbitan Kumpulan Media Karangkraf di sini, hari ini.

SUMBER

p/s: Aku hairan tul ler, N.AJIS ni betul ke AHLI POLITIK atau dia ni dah NYANYUK? Dia tahu ke komunis tuh camne? Kalau BN mcm komunis, lama dah dia dgn SERBAN2 dia hilang tak tahu ke mana. Dia ni lah ahli politik yg sering membuat FITNAH dan TUDUHAN2 MELAMPAU. Tak takut ke dgn ALLAH? Serban bukan main besar, jubah 34 jam tapi cakap2 dia mcm dia tu MAKSUM! Ingat la N.AJIS, kamu juga manusia biasa yg sering buat salah, jangan ingat kamu tu penjaga pintu syurga dan neraka. Kamu dah lama mengkafirkan sesama mukmin, kamu tuduh macam2 ... apa yg keluar dari mulut N.AJIS ni lebih teruk dari semua video2 seks dan gambar2 salahlaku peminpim PR di gabungkan semua sekali!

Dah kojol nanti berjawab lah kamu depan ALLAH.