Berita Harian: Mutakhir

Sunday, February 22, 2009

Pakatan Rakyat Perak pilih pendekatan perundangan, bukan kekerasan - Nizar


Waaahahahahahaha lawak jenis apa kah ini!!! Apa kene orang2 PR nih! Para fanatik PR ni tak nampak ke apa yg jadi??  Cuba korang baca apa yang dia kata dalam HARAKAH:

"Kita tidak memilih mengadakan demontrasi jalanan atau melakukan kekerasan dengan melakukan huru hara apabila Kerajaan Pakatan Rakyat yang sah digulingkan dengan cara yang tidak berakhak dan biadap dengan merampasan hak rakyat, tetapi kita memilih pendekatan undang undang, kerana itu kita failkan saman terhadap Datuk Zamry,"

"Biar mahkamah yang menentukan Menteri Besar mana yang sah dan Menteri Besar mana yang haram,"

Cuba la lihat! mana aku tak gelak! cakap macam keling paria! Sapa yang tergolek2 baring atas jalanraya depan kereta TUANKU RAJA MUDA PERAK? Orang UMNO/BN? Sapa yang menimbulkan kekecohan sehingga memaksa Polis menembak gas pemedih mata? Orang UMNO/BN? Siapa yang menimbulkan pelbagai isu yang menaikkan darah orang-orang MELAYU SEJATI di PERAK? Orang UMNO/BN? Apa lah Nizar oiii! Kamu pun dah jadi keling ke? Kamu mengaku ISLAM! tapi kamu cakap dusta! penipu! ISLAM PAS menghalalkan PENIPUAN? ISLAM PAS menghalalkan PENDERHAKAAN? ISLAM PAS menghalalkan MAKI HAMUN? Sehingga MUFTI KERAJAAN NEGERI PERAK kamu maki hamun! BERTAUBATLAH!!!!

Kamu sanggup mencabar keputusan TUANKU SULTAN PERAK! Kamu cakap MB HARAM? YA ALLAH! aku tak tau nak cakap apa megenai si NIZAR nih. Harap-harap dan aku doakan kamu semua fanatik PR khasnya PAS lembut otak korang untuk menilai yang mana betul dan salah. Otak korang seakan-akan BEKU tak dapat berfikir. MB yang TUANKU lantik ialah Orang MELAYU ISLAM! Kenapa korang boleh buat dan cakap camni! Sedih + Panas aku di buatnya.

Korang ni tak langsung nampak kepincangan korang yer. Kamu kata merampas kuasa cara yg tak berakhlak? Sebab 4 ADUN tu lompat keluar dari PR kamu kata tak berakhlak? Kenapa masa ADUN Bota lompat dari BN masuk PR hari tu kamu tak cakap TAK BERAKHLAK?? Itu BERAKHLAK kan sebab ia berpihak ngan kamu! Ketawa besar kamu masa tu kan? Sekarang ketawa la lagi! Gelak!! Mati jerit YEHAAAAAA!!

Tu pasal jgn buat kerja bodoh! Kan dah kene batang hidung kamu sendiri wahai NIZAR oiiiiii! hahahahahahaha

Biarkan NIZAR dgn ANGAN-ANGAN NYA ... BIARKAN ... BIARKAN ...