Berita Harian: Mutakhir

Saturday, May 23, 2009

BN akan Bertanding di Manek Urai Kelantan!


Yer! jgn lak terkejut dgn pengumuman D.S. Najib ni, dan ada pulak yang hairan misalnya ADUN Perak yang lebih suka berblog dari membuat kerja untuk rakyat iaitu blogger yang di kenali sebagai CINA ISLAM. Dia hairan kenapa UMNO nak bertanding. Kesian CINA ISLAM dan fanatik PAS yang lain, apa yg nak di hairankan, UMNO @ BN tak bertanding di Penanti sebab kerusi Penanti tu kosong sebab mainan politik PKR, di Manek Urai, ADUN nya meninggal dunia. Talak paham ka CINA ISLAM? Lagi lu mau hailan ka? Nyangan hailan maaaaaa. Lu talak paham olang cakap ka? Lu nyangan manayk kuat blog maaaaa, lu mila mau bikin kilija untuk lu punyer kawasan maaaa. Hali-hali mau blogger maaaaa. Haiyaaaa. Ok aaa CINA ISLAM, ala paham aaaa sikalang? Mau lagi sayer ulang ka? mole mole ...

Di PENANTI, UMNO taknak bertanding sebab kerusi tu kosong di sebabkan mainan politik PKR (Anwar Ibrahim). UMNO taknak menari joget ikut ANWAR IBRAHIM (kuat menari joget tu mamat  tu) TETAPI UMNO bertanding di Manek Urai, sebab kerusi itu kosong akibat dari ADUN nya meninggal dunia. Kalau tak jelas lagi tak tau la. Takkan seorang ADUN macam CINA ISLAM ni tak boleh nak paham isu remeh camni. Ish ish ish.

Anywayz, Takziah buat keluarga allahyarham, semoga rohnya di cucuri rahmat dan di tempatkan bersama-sama orang yang beriman. Aminnnn.

Yang Ikhlas,