Berita Harian: Mutakhir

Tuesday, August 3, 2010

Anwar Bengang Tak Dapat "ENJOY" Dengan Paris Hilton!

Kah kah kah, ketawa aku baca cerita ceramah si Anwar Kilang Kunyit ni. Dia membantai kerajaan kununnya memberikan tender pembangunan pengkalan udara sg besi kepada Jho Low. Dalam masa yang sama di sebut gak, si Jho Low ni enjoy ngan Paris Hilton. Kekekekeke jadi aku tertanya kalau betul pun si Jho Low ni dapat projek tu, yang Anwar iri hati pasai pe lak? Sebenarnya aku tau, Anwar kaki liwat ni sebenar nya jeles sebab dia nak "BANTAI" Paris Hilton tak dapat! Hehehehe ini yang menaikkan darah orang tua kaki liwat yang di kenali dgn nama Anwar Ibrahim ni. Ini lah sikap Anwar kaki liwat, untuk mengalihkan tumpuan rakyat pada KES LIWAT nya, dia buat pe cerita macam2. Korang lihat je cara dia ni, setiap kali di amintak tangguh kes BERJUBO dia tu, pasti akan ada "PENDEDAHAN" yang di buatnya.

Cakap je boleh la KAKI JUBO oii, aku sebenarnya tabik ngan Anwar kaki liwat ni bukan pasal apa, pasal dia boleh memperdayakan begitu ramai orang2 Melayu Islam untuk menyokong dia, walaupun dia kakai LIWAT, PRO US dan ISRAEL dan terkenal dgn sikap busuk hati nya. Sedih akutgk pengikut Anwar kaki liwat ni, bersorak bukan main lantang! sanggup masuk jel, tapi dalam masa sama, hak MELAYU di gadai satu persatu oleh DAP, PKR dan PAS sendiri. BODOH TAK HABIS2.

Kesian ANWAR IBRAHIM, nak jadi PM tak dapat, nak "ENJOY" DENGAN PARIS HILTON pun tak dapat. Kesian kesian. Ops, satu lagi, tengok gambar terbaru Anwar Ibrahim atas tu, sejak berkawan baik dgn DAP ni, rambut pun dah PERANG! Wow, baru ada gaya GAYBOY pak Nuar kaki liwat ni. Kah kah kah

Yang Ikhlas,