Berita Harian: Mutakhir

Thursday, January 13, 2011

Khalid gagap Menafikan Hak Rakyat Selangor

Begitu lah sikap busuk hati Pakatan Rakyat ni. Khalid memperuntukkan RM1 Juta kepada ADUN Pakatan Rakyat tetapi tidak kepada ADUN BN di Selangor. Lihat lah sikap tak profesional nya Khalid Gagap ni. Korang semua fikir je la, kalaulah mereka ni dapat menawan Putrajaya, jawabnya perkara2 yang di janjikan kepada rakyat semua tu, kalau dia buat pun, dia akan kasik kat kroni dia je. Aku heran bila derang sebuk kata mereka tu adil dan tidak ber kroni2. Tapi lihat sekarang. Bagi peruntukan untuk rakyat pun, dia kasik kat kroni dia je.

Pi mampos la Khalid Gagap dan Pakatan Rakyat. korang cakap je lebih tapi korang buat lain. Habis la nasib orang Selangor yang di kawasan BN. Mereka mendera anda hanya kerana kawasan anda bukan milik mereka. Mereka menghukum anda kerana tamak dan kerana menjaga kroni mereka sahaja. Inikah pemimpin yang nak cuba rampas pemerintahan negara kita? Baru memnguruskan beberapa buah negeri dah tunjuk sikap samseng dan tamak, kalau dapat 1 negara! HANCUR!

Betul2 macam samseng. Lu Langsi, Lu Mati! Inilah sikap Khalid yang menghukum rakyat kerana kerakusan kuasa nya. Harap Sultan Selangor dapat masuk campur hal ini, kerana ini melibatkan Rakyat Tuanku. Ampun Tuanku!

Yang Ikhlas,