Berita Harian: Mutakhir

Monday, February 21, 2011

PKR Nak Sebar FITNAH Melalui "UTUSAN RAKYAT" Pulak!

Tudia! PKR melangkah kehadapan lagi dengan strategi baru untuk menerbitkan akhbar mereka sendiri yang di beri nama "UTUSAN RAKYAT"

Hak tui! Usah nak buat lawak la. Ini bukan akhbar, ini risalah2 yang di gunakan untuk menabur fitnah, menipu dan mengaibkan rakyat. KERAJAAN jangan jadi bodoh memberi lesen kepada mereka ini. Lihat lah HARAKAH, apa yang ada dalam tu, mereka ni mana tau nak buat akhbar. Akhbar ni bukan memuatkan cerita2 politik je. Nak di banding UTUSAN MALAYSIA dgn HARAKAH tu bagai langit dgn bumi.

Itu baru HARAKAH, cuba korang bayangkan jika PKR dapat lesen menerbitkan akhbar! Hancur negara kita! PKR ni terkenal dengan cerita2 dongeng mereka. Penuh dgn penipuan. Hanya org giler je bagi lesen kat PKR ni. Harap2 Kerajaan BN tak giler.

Kita kene belajar dari pengalaman, lihat sahaja KESILAPAN TUN DOLAH BADAWI, dia termakan janji2 manis Kak Wan lalu "melepaskan" ANWAR IBRAHIM @ ANWAR BLOWJOB. Melepaskan Anwar Blowjob seperti melepaskan ANJING TERSEPIT! Ngap! TUN DOL kene gigit. Hilang 5 Negeri pada awal PRU12.

Belajarlah, PKR ni jangan percaya pujuk rayu dia, dia akan buat apa sahaja untuk mendapatkan apa yang mereka mahu, termasuklah ada pemimpin atasan mereka sanggup "MENGGADAI BINI" kepada Anwar Blowjob untuk mendapatkan pangkat dan saham.

Aku percaya D.S. Najib tak mudah di BODOHKAN seperti TUN DOL.

Yang Ikhlas,