Berita Harian: Mutakhir

Friday, March 4, 2011

Nak Tergelak Tgk Ceramah Anwar Blowjob Di Kerdau

Aku nak tergelak melihat rakaman ceramah Anwar Blowjob di Kerdau semalam. Antara ayat2 dia yg best;

1: Kalau saya main duit saya dah jadi PM sekarang!

Kah kah kah kepala lutut kamu! Anwar Blowjob sejak bila tak main duit? Dia lah org yang paling pandai main duit tanpa di ketahui oleh pengikut2 BODOH lurus bendul nyer tu. Yang setiap kali Anwar Blowjob memekak, mereka bertepuk tangan dan bertakbir.

2: Kita berjuang dengan keikhlasan, kalau nak duit pergi belah sana (BN), kalau nak pangkat pergi belah sana, kalau nak makan pergi belah sana!

Ikhlas? Hak tui! Selama ini apa perjuangan Pakatan Rakyat? Apa yg PR buat demi rakyat? PR selama ini kerjanya hanya mencari kesilapan2 BN, bukan nak bekerjasam untuk mejukan rakyat. Mereka berpolitik saban hari! Ikhlas? Hak tui!

3: Kalau kita ke Putrajaya (Kalau dia jadi PM lah) hari ini, esok kita akan turunkan harga minyak!

Kah kah kah, sedangkan di negeri2 di bawah PR sampai sekarang pun mereka tak boleh tunaikan janji2 PRU12, adakah anda akan percaya kata2 dia ni? Kerja dia tak habis2 iri hati dengan keuntungan PETRONAS. Percayalah, ANWAR Blowjob jadi PM, Petronas akan bankrap! Malah bukan sahaja Petronas, negara sendiri akan bankrap dan Anwar Blowjob akan dapat meneruskan rancangan nya dulu iaitu untuk menggadai negara kepada IMF.

4: Kita akan bela rakyat, bukan amik duit rakyat, bukan rampas tanah rakyat!

Anwar Blowjob lupa tanah milik "RAKYAT" yang di ambil oleh kerajaan Pulau Pinang sekarang. Dia mungkin lupa, kedai2 orang Melayu di Penang di robohkan tanpa belas kesian, dan semalam gerai2 milik peniaga Melayu di KOMTAR di pindahkan ke tempat lain. Anwar Blowjob juga lupa kerajaan negeri Selangor merugikan rakyat Selangor bila menolak pembinaan UITM di Selangor. Selangor juga menolak ISLAM dengan terang2 bila Pejabat Agama merampas ARAK dari 7-Eleven tetapi di arah kembalikan semula kepada 7-11 oleh DAP dan mereka akur. Lalu 7-11 pun sampai sekarang menjual ARAK kepada sesiapa sahaja di Selangor 24 jam sehari termasuklah kepada anak2 muda Islam di Selangor.

5: Mulutnya tak habis2 menyebut MESIR MESIR MESIR!

Alahai, kita semua tahu Anwar Blowjob ni takkan dapat menjadi PM. Jadi dia berharap cara terakhir untuk dia capai cita2 nya ialah dgn menggunakan budak2 fanatik terutama pengikut PAS yang lurus bendul untuk bangun memberontak. Inilah ayat bunga2 dari Anwar Blowjob yang menghasut secara halus. Harap Menteri KDN dapat buat sesuatu. Eeeee bila sebut Menteri KDN skrg ni, aku rasa nak muntah!

Yang Ikhlas,