Berita Harian: Mutakhir

Friday, April 8, 2011

Anwar Suruh Selesaikan Kes Altantuya Dulu Sebelum Sebuk Hal Video Nya.

Kah kah kah
Kah kah kah
Kah kah kah

Anwar dan terkencet! huhuhuhu Anugerah Tuhan ni minta rakyat dan kerajaan selesaikan kes Altantuya dahulu sebelum menyentuh hal video dia. Jum gelak lagi sekali ...

Kah kah kah
Kah kah kah
Kah kah kah

Orang suruh kau bersumpah, kau suruh org selesai kes PELACUR tu pehal? Kes pelacur tu berbanding dgn kes kau mana agaknya rakyat nak kesah? Bodoh jugak Anwar Blowjob ni. Wei Anwar Blowjob, kalau penjilat JUBOR kau yg fanatik tu boleh la kau kencing, tapi kami rakyat ni bukan penjilat JUBOR kau! Kami nak hentikan kau dari terus menipu dan memperbodohkan rakyat!

Kau merupakan seorang yang murtad! Agama Islam di gadai, Bangsa Melayu turut di perlekehkan, dan Negara kau busukkan di kaca mata dunia! Kau ni jenis manusia apa ha? Sudah la MELIWAT lelaki2 tampan tak habis2, sekarang ni terbongkar pulak kau balun Chinadoll. Itu yg dapat di rakam, yg dia buat sebelum tu atau sesudah tu yg tak di ketahui umum?

Sudah la Anwar Blowjob, sapa kesah Altantuya tu, kau je yg kesah sebab nak sambung fitnah kau terhadap PM kita. Kau tunggu je la nasib kau Anwar Ibrahim, rakyat akat menghukum kau di PRU akan datang, kau lihat je la. Di PRU Sarawak ni pun kau boleh lihat bagaimana impak nya terhadap parti kau tu. Lihat je la, InsyaALLAH akan terlungkup lah PKR di Sarawak tanpa memenangi satu kerusi pun.

Tiada siapa mahukan PELIWAT dan PELANGGAN TETAP PELACUR menjadi wakil mereka! Anwar Blowjob dan PKR akan tumbang .... eeyyyuukkkkk KEBABOOM! Jum gelak lagi!

Kah kah kah
Kah kah kah
Kah kah kah

Yang Ikhlas,