Berita Harian: Mutakhir

Friday, April 29, 2011

Berok Nak Halang Eskay Bersumpah. Kenapa Ni Berok, Tak Dapat Pisang Ke?
Inilah gelagat manusia. Banyak betul yang begitu hebat nak tunjuk hero dan kalau korang tgk dlm video di atas tentulah SAM KETOT.

Kah kah kah
Kah kah kah
Kah kah kah

SAM KETOT telah membuat huru-hara di dalam masjid semata2 untuk menghalang Eskay dari melaksanakan sumpah laknat nya berkaitan video seks yg melibatkan Anwar Ibrahim. Kita tahulah SAM KETOT ni berangan2 nak jadi YB, tu yg duk jilat jubor Anwar boss dia tu. Kalau yer pun SAM KETOT, kamu jaga la adap, itu masjid, di tempat orang lak, kamu buat macam kandang kambing!

Tu nasib rakyat tempatan tu ada akal dan masih bersabar, kalau tak habis la kamu SAM KETOT. Yang aku heran kenapa kamu nak halang si Eskay tu dari bersumpah? Itu hak dia, Kenapa kalu tak suruh Anwar bersumpah agar kita semua boleh lihat siapa yg PECAH PERUT atau MUNTAH DARAH, Eskay atau Anwar.

Dan melihat komen2 dari fanatik PKR ni, lucu sampai nak terberak aku. Ada yg kata fitnah dan tidak ada bukti!!! Si SAM KETOT siap buat solat hajat sekali lagi!!!! Dah berapa banyak bukti ALLAH turunkan? Ni yg jadi macam cerita Brader Zul ni. Sebenar nya mereka2 tak boleh terima kenyataan.

Memang kita tahu ini merupakan penyakit Pakatan Rakyat ni, TAK BOLEH TERIMA KENYATAAN. Apa sahaj kenyataan yg terkene batang hidung mereka pasti mereka tolak. Di mahkamah pun sama, kalau kes derang menang, mereka akan kata "ALLAH BERSAMA ORANG YG BENAR" tapi kalau kes mereka kalah, mereka akan kata "MAHKAMAH DI TUNGGANG OLEH BN"

Haiiiyaaaaa! apa nak kata lagi .. kecuali mereka memang BODOH!

Kah kah kah
Kah kah kah
Kah kah kah

Yang Ikhlas,