Berita Harian: Mutakhir

Monday, May 9, 2011

Ini Malaysia Melayu Punya, Cina Punya, India Punya, Iban Punya, Orang Asli Punya ...


Inilah ayat yg selalu di keluarkan oleh Anwar Ibrahim @ Anwar Blowjob @ Anwar Babi. Tapi adakah kenyataan itu salah? Memang benar, dan pernahkah kita menidakkan perkara itu? Malaysia ini di punyai oleh setiap rakyat warganegara Malaysia. Aku sendiri tak menyangkal perkara itu. Tapi apa yg kita tak puas hati?

Ayat "CINA BALIK TONGSAN LA" agak2 anda bila yg orang Melayu keluarkan kata2 macam tu? Kalau bukan masa orang Cina mempertikaikan hak2 kita. Sudah pasti kita keluarkan kata2 macam tu. Jika mereka tak kacau kita, adakah anda fikir kita ni jenis bangsa yg suka bergaduh?

Masalah nya sekarang, orang2 CINA dan INDIA terutama nya tak habis2 "mengusik" emosi orang2 Melayu. Bila orang Melayu melenting, mereka pulak nak tuduh kita bukan2, ini nama nya HARAM JADAH BABI! Kerajaan kita tak pernah menidakkan hak orang2 bukan Melayu, kita masing2 ada hak masing2. Sudah tentu Melayu dapat lebih sebab kita majoriti, apa kes tak paham2 hal ni?

Adakah orang2 Melayu di Singapore dapat lebih dari Orang Cina? Singapore juga mengutamakan bangsa CINA sebab mereka merupakan majoriti kaum di sana. Tak paham2 ka? Bahalol!

Dan nak ckp sikit pasal pemimpin2 Pakatan Rakyat yg mulut busuk ni, kalau kami blogger2 ni mencarut kira manis sikit la, kami bukan pemimpin, tapi apa hal pemimpin PR ni suka cakap busuk2, adakah ini contoh pemimpin yg baik? Terbaru seperti yg di suarakan oleh PAPA GOMO, Anwar Blowjob dalam ceramah nya di hadapan orang2 India menghina PM kita dengan mengatakan "Najib ialah Babi" dalam bahasa india. Inikah pemimpin yg anda mahu mewakili anda?

Tak heran la nanti, anda juga akan kene maki dengan dia macam ni "WOI BABI! PESAL TAK NAK UNDI SAYA?" Mustahil? Kalau PM kita dia sanggup cakap macam tu inikan pulak korang! Ini lah manusia yg sanggup menghina bangsa dan agama sendiri di hadapan bangsa lain demi memancing undi! HARAM JADAH PUNYA ANWAR BABI!

Yang Ikhlas,