Berita Harian: Mutakhir

Tuesday, May 10, 2011

N.AJIS Sokong Anwar Maki PM! Hebat "AGAMA PAS" ni!

Tudia Tuan Guru N.AJIS dah keluarkan fatwa. Eh sebenar nya dah lama dia keluarkan fatwa kata "UMAT ISLAM BOLEH MAKI HAMUN ORANG SEBAB ALLAH PUN MAKI ORANG JUGA" Patut la pemimpin2 pembangkang ni suka betul mencarut la, maki hamun orang la macam2. Hmmm bagus juga "MENGANUT AGAMA PAS" ni, macam2 boleh buat, zina boleh, liwat boleh, arak boleh, maki hamun pun boleh! Hebat AGAMA PAS ni!

N.AJIS hairan kenapa video lucah ANWAR boleh di terima oleh rakyat, tapi rakyat tak boleh terima Anwar memaki PM kita dengan panggilan PANDIKUTTI (ANAK BABI @ PIGLET). Anwar seperti biasa menafikan hal ini, dia lupa agaknya yang mula menulis hal ini ialah sebuah laman web pembangkang dan bukan di reka2 oleh BN atau UMNO.

Berbalik kepada N.AJIS ni, tolong la jangan menyebar cerita BODOH. Nampak benar kamu tu BODOH bercakap tak ikut akal. N.AJIS dah tua, dia terlupa rakyat sedang membincangkan seorang pemimpin besar pembangkang yang berkata BUSUK macam tu, kalau orang2 biasa atau blogger2 kecil macam aku ni sapa nak kesah! Dan tolong la jangan bandingkan makian ANWAR PANDIKUTTI ni dengan video lucah dia tu. Bagai langit dgn bumi la N.AJIS oiiii!

Hairan aku macam mana N.AJIS boleh menyokong seorang PELIWAT dan PELAKU SEKS BEBAS tetapi memangdang UMNO yang telah banyak membantu rakyat dan negara termasuk jugak la anak2 orang2 PAS dengan begitu hina sekali.

Sedarlah wahai orang2 PAS sekelian, jangan taksub sgt dengan Anwar Ibrahim ni. Dia sendiri dah takut dan dah mula lakonan dan plan untuk melarikan diri keluar dari Malaysia. Ptg tadi drebar dia dah buat laporan polis mengatakan kereta Anwar Ibrahim telah dirosakkan brek nya oleh sesaorang dgn niat untuk membunuh Anwar Ibrahim!

Ini petanda Anwar nak larikan diri!

Yang Ikhlas,