Berita Harian: Mutakhir

Thursday, February 2, 2012

KEPALA BABI: Kepala Babi Di Masjid, Tian Chua Yang Mengamuk ... Apasal?

Kepala babi ditemui di masjid di Sentul pula
--------------------------------------------------

Kepala babi ditemui pula di sebuah masjid di Sentul, Kuala Lumpur hari ini, menjadikannya kes kedua dalam tempoh kurang seminggu.

Menurut ahli parlimen Batu Tian Chua, kali ini kepala babi itu ditinggalkan di Masjid Hidayat Sentul, di kawasan parlimennya.

"Pihak tidak bertanggungjawab meninggalkan kepala babi di Masjid Hidayat Sentul. Percaya cakap saya, sesiapa yang bermain dengan api ini, kita akan berikan mereka neraka!" tulisnya di Twitter pada kira-kira jam 10 pagi ini.

Ketika dihubungi, Chua berkata beliau sedang bermesyuarat dengan ahli jawatankuasa masjid mengenai perkara itu dan akan mendedahkan lebih banyak butiran selepas mesyuarat berkenaan.
-------------------------------------------------

Yang menghairankan aku kenapa pulak CINA ni yg melenting dulu? Aik ... cam cerita orang kentot dalam lif la, bila bau busuk naik idung orang yg kentot tu la yg mula2 buat muka. Aku rasa sama la dalam kes ni, agak nya DAP yg plan taruk KEPALA BABI ni untuk menunding jari kat orang2 Barisan Nasional. Ini dah biasa jadi. Pakatan Rakyat ni penuh dengan penipu dan pembelit dan penyebar fitnah!

Yang kedua nya aku hairan jugak kenapa pemberita Malaysiakini menghubungi si CHUA BABI ni sedangkan kalau membabitkan isu2 berkaitan ISLAM (dalam kes ini sebuah masjid) pastilah orang akan menghubungi EXCO yang bertanggungjawab dalam hal ehwal ISLAM iaitu USTAZ Khalid Ibrahim atau lebih di kenali dengan Mr Khalid GAGAP. Hmmmm

Cubaan menipu rakyat lah ni ... tapi kata2 CHUA BABI ni mesti kita pakai, KORANG NAK API, KITA KASIK LU ORANG NERAKA! Lai lai lai ...

Yang Ikhlas,