Berita Harian: Mutakhir

Monday, May 7, 2012

AZMIN ALI Kata Ibunya Menipu?!?!Berikut ialah kenyataan rasmi Azmin Ali:
Kasih Anak: Saya Tidak Pernah Derhaka
Allahyarham ayahanda saya, Pak Ali senantiasa mendidik saya untuk patuh kepada tuntutan Al Quran, berakhlak luhur dan tuntas istiqamah kepada prinsip perjuangan. Didikan dari kecil untuk menghormati serta mengasihi kedua ibu-bapa sesuai dengan pesan ajaran agama Islam menjadi pegangan saya.
Saya tidak pernah menderhaka kepada ibu saya. 
Saya senantiasa kasih dan sayang kepada ibu dan bapa saya. Saya tetap mendoakan semoga ibu saya senantiasa berada dalam lindungan Allah SWT dan mendapat rahmatNya serta beroleh kesihatan yang baik. Saya turut mendoakan semoga Allahyarham ayahanda saya mendapat husnul khatimah dan ditempatkan ruhnya di syurga yang penuh nikmat.
Saya menyeru kepada media supaya tidak menganggu ibu saya dan UMNO janganlah mengheret ibu saya ke dalam kancah politik UMNO yang kotor dan jijik. Institusi keluarga termasuk hubungan kekeluargaan perlu disejahterakan dan bukannya diaibkan di dada media.
Saya tetap sayang dan hormat ibu saya. Saya juga bersyukur dianugerahkan isteri, Shida yang taat dan setia serta anak-anak yang memahami citra perjuangan yang murni ini.
Saya bertekad untuk meneruskan perjuangan menjana perubahan melalui wacana segar yang mengangkat dasar kepedulian rakyat. Saya berazam untuk melawan budaya politik jelek yang disuburkan oleh UMNO dan media yang ditunggangi mereka.
Saya berserah segala-galanya kepada Allah SWT dalam menghadapi mehnah ini tetapi saya tidak akan tunduk menyerah kepada tekanan fitnah UMNO. Saya akan tumpu kepada usaha dan kerja- kerja Parti selaku Pengarah Jabatan Pilihanraya Pusat (JPRP) untuk menghadapi Pilihan Raya Umum ke 13 yang dijangkakan pada bulan Jun 2012.
Mohamed Azmin Ali
Timbalan Presiden KEADILAN
Aku hairan macam mana org bijak pandai macam AZMIN ALI ni boleh tak paham apa itu ANAK DERHAKA. Adakah AZMIN ALI penentu dia derhaka atau tidak ataupun MAK dia yg tahu samada AZMIN ALI derhaka atau pun tidak. Kalau si IBU dah menangis2 kata AZMIN ALI derhaka dan menghancurkan hati nya, bagaimana pulak si anak BANGANG ni kata dia tak derhaka?

Mak dia menangis teresak2 dia kata ini kerja dan fitnah UMNO? Apa punyer BODOH si AZMIN ALI dan para penyokong tegar nya ni? Sampai orang PAS macam CINA ISLAM tu pun turut menyokong AZMIN ALI menderhaka kepada ibunya!!!

YA ALLAH! Apa punyer buta hati budak2 Pakatan Rakyat nih. Boleh pulak dia berserah kepada ALLAH setelah dia derhaka terhadap ibunya! Senang betul, baik ko beserah kepada N.AJIS je la AZMIN ALI, senang cerita. AZMIN ALI AZWAN ALI si pondan tua sama je. Bukan dia nak kenang mak dia luahkan perasaan kat umum, dia boleh backup abag dia pulak! Dah dasar PONDAN TUA. Apa nak kata.

Yang lagi memalukan, setelah ibu dia kata AZMIN MENGHANCURKAN HATI NYA, dia boleh kata ini kerja UMNO? Wei BAHALOL! Itu mak kau yg cakap! Yang menangis2 dalam TV tu ko ingat org UMNO kasik bawang sama mak lu ka? Lu berani kata MAK LU TIPU RAKYAT! Lu tanggung la AZMIN ALI, balasan ALLAH kadangkala di beri TUNAI di dunia ni lagi AZMIN ALI. Hati2 bila bercakap. Ingat jgn segala-gala dalam hidup kau tu POLITIK. DOA MAK BAPAK amat mujarab beb, jangan nanti kau menyesal. Kau ingat N.AJIS boleh lawan DOA MAK KAU KE?

Sah sah budak2 Pakatan Rakyat ni berani melawan hukum ALLAH! MAK sendiri di katakan penipu. WOi!