Berita Harian: Mutakhir

Friday, March 12, 2010

PAS Makin Melalut, Giler Meroyan Melanda Lagi! Jaga2! Kah kah kah


2 berita yang menarik aku terbaca di Harakah Kah Kah ialah Ugutan Guna Solat Hajat dan Cabaran Debat Oleh PAS terhadap 2 MP PKR yang keluar parti iaitu Abg Zul dan Hj Mohsin. Salah ke perbuatan mereka ni?

Pertama PAS menggunakan Solat Hajat bagi tujuan MENGUGUT terhadap Hj Mohsin. Hmmm aku dah tak tau nak cakap mende dengan KEBAHALOLAN/KEBODOHAN PAS ni. Memang Solat Hajat tu di benarkan tapi bukan kan ISLAM menggalakkan kita berdoa yang baik2 sesama muslim? Tidakkah kita berasa pelik bila seorang ISLAM mendokan kehancuran terhadap seorang ISLAM yang lain dan dalam masa yang sama orang yang berdoa tu begitu BAIK dengan orang KAFIR? Karpal Sigh pernah berkata kepada PAS "NAK TUBUH KERAJAAN ISLAM, LANGKAH MAYAT SAYA DAHULU..." tetapi orang ini dapat di AMPUN kan oleh PAS dan dah jadi KAWAN KARIB PAS sekarang. Bagaimana PAS boleh berbaik dengan orang seperti Karpal Sigh@DAP tetapi MEMUSUHI TAHAP GILER BABI terhadap UMNO yang 100% umat ISLAM di dalam nya? Untuk Hj Mohsin, takde apa yang perlu di takutkan dengan ugutan JIN-JIN MUNAFIK PAS ni. Ingatlah ALLAH sentiasa bersama orang-orang yang benar!

Abg Zul pula di cabar dan sejak kebelakangan ini semua jentera PAS termasuk BLOGGER-BLOGGER SAMPAH PAS sebuk memainkan provokasi terhadap Abg Zul untuk berdebat terbuka. Apa cer PAS? Ada faedah ke berdebat dengan PAS? SATU SEN TAK GUNA! Berdebat dengan orang PAS, sama macam kita bercakap dengan KAYU! PAS dan KAYU sama je, malah sekarang PAS dan jadi KAYU yang di ukir seperti se ekor KUDA yang di tunggang oleh si KAFIR! Jadi eloklah Abg Zul tak layan kerenah si Kuda Kayu PAS ni. Mereka hanya nak menunjuk dan riak. Mereka lupa perasaan RIAK mereka itu akan menjahanamkan diri mereka sendiri. Untuk Abg Zul pulak, berjuanglah demi rakyat, ini peluang Abg Zul untuk membuktikan yang Abg Zul bukan boneka kayu seperti PAS.


Yang Ikhlas,