Berita Harian: Mutakhir

Wednesday, April 21, 2010

Kah Kah Kah! PAS Lebih Hina Dari DAP! Tak Habis2 Menabur Fitnah

Aku nak tergelak dgn PAS nih. Aku baca kat harakahon9 kenyataan Bekas MB BODOH Perak iaitu Datuk Seri Ir Mohammad Nizar Jamaluddin. Cuba korang baca ayat mamat ni;

Menteri Besar Pakatan Rakyat Perak yang juga Ahli Parlimen Bukit Gantang, Datuk Seri Ir Mohammad Nizar Jamaluddin ketika mendedahkan perkara itu menegaskan, perkara itu diketahuinya melalui sumber-sumber yang boleh dipercayai.

“Setelah menyusahkan Kerajaan Pakatan Rakyat, kini 3 katak itu sedang mengugut Zambry pula untuk mendapatkan apa saja. Zambry pula terpaksa beri atau ikut apa sahaja kehendak mereka supaya mereka tidak melompat pula kepada parti lain.


Kah kah kah .. dia dah pandai pakai ayat Anwar Ibrahim (Peliwat Tegar) iaitu "dari sumber yang boleh di percayai" Waakakakakaka cam sial jer Nizar nih. Sudah2 lah manabur fitnah. Kalau betul ada bukti, sila tunjuk kat kami. Mana sumber yg boleh di percayai tu? Biar rakyat yang tentukan betul ke boleh percaya. Sedangkan kamu sendiri wahai Nizar kaki penipu dan penderhaka, kamu nak kami percaya cakap kamu bulat2? Dgn fanatik PAS boleh lah kamu kelentong wahai Nizar oiii. Penipu besar orang2 PAS nih!

Yang Ikhlas,