Berita Harian: Mutakhir

Sunday, May 20, 2012

Kereta ADUN DAP Kene Baling Telor Bukti Rakyat Makin Benci Pakatan Rakyat!Kejadian kereta ADUN DAP yg di baling TELOR dan BATU serta di pancitkan tayar nya di MERLIMAU merupakan satu petanda yang RAKYAT lebih2 lagi orang Melayu makin benci dengan Pakatan Rakyat umum nya dan DAP khas nya!

Tak perlu la PR duk cakap macam2, ini semua terjadi sebab rasa marah rakyat terhadap perbuatan korang MERUSUH di BERSIH3.0 tempoh hari. Dan lebih hebat lagi Pakatan Rakyat akan di hukum lebih teruk lagi di PRU akan datang.

PAS dalam keadaan terdesak tiba2 membuat cerita nak bermuzakarah dengan UMNO, walaupun rakyat tahu ini sebenar nya GIMIK N.AJIS @ PAS untuk menghadapi PRU. DAP pulak bertungkus lumus dan sanggup nak rasuah timbalain presiden nya TUNKU ABD AZIZ dengan wang RM50 ribu sebulan supaya TUNKU tidak keluar dari parti DAP. Semua rakyat tahu TUNKU di lantik sebagai timbalan presiden DAP hanya sebagai BONEKA untuk menarik undi orang2 MELAYU. PKR pula seperti biasa tak habis2 dengan mereka fitnah demi fitnah untuk memburukkan nama negara di mata dunia.

Semua yg mereka lakukan ini ialah untuk PRU yg akan tiba sedikit masa lagi. Tapi rakyat perlu fikir, bagaimana mereka hendak memerintah negara jika mereka sendiri tiada persefahaman? Perjuangan mereka juga berlainan. Malah mereka bertanding pilihanraya pun atas nama parti masing2 tidak sepertti UMNO yg kukuh bersama2 MIC dan MCA dan lain2 parti dalam satu parti BARISAN NASIONAL yg di pimpin oleh UMNO sendiri.

Cuba la bayangkan bagaimana kecohnyer negara bila sebagai contoh PAS taknak ARAK, DAP nak arak PKR nak halal kan LIWAT dan GAY. Adoiii! kecoh pak kecoh!