Berita Harian: Mutakhir

Tuesday, May 15, 2012

Monyet Syiah Khalid Ismath Tak Mengaku Tendang PolisKhalid Ismath kesal dituduh tendang polis
Jelasnya, pada waktu insiden menendang anggota polis itu didakwa berlaku, beliau berada di Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk mengunjungi ibunya. ...

Ibunya, Faridah Abdull dimasukkan ke wad di hospital itu setelah mengalami cedera akibat dipijak di satu lokasi berlainan di perhimpunan tersebut. ...
- Malaysiakini Sampah
Lahai MONYET SYIAH si Khalid Ismath ni tak mengaku la pulak di merusuh menendang polis dalam gambar tu. Dia kata dia ada di hospital melawat mak dia yg masuk wad sebab di pijak akibat dari perhimpunan haram jugak! Lahai anak beranak kaki merusuh! Waduh! Payah org2 SYIAH nih! Gambar2 kat atas tu semua bukan dia, tapi muka akan2 dia si MONYET SYIAH Khalid Ismath. Lu org boleh terima ka?


Kalau anak beranak suka merusuh dan berdemo, tentu la mereka saling bantu membantu, si emak tentu sayangkan anak walau pun anak nya MONEYT SYIAH. Tentu cover line baik punyer! Gambar tu dah berapa lama tersiar awat baru sekarang nak kata bukan dia? Hairan jugak yer! Dah polis umum nak buru perusuh esok baru le dia nak kata bukan dia dalam gambar tu.

Ini tentu baru dapat idea dari PEMIKIR2 Pakatan Rakyat nih. Alasan yg terbaek ialah suruh mak mengaku je anak nya ada dgn dia masa tuh. Eh macam JAM OMEGA ANWAR la pulak. Kak Wan kata ada kat dia ... hmmmm MALAS LAAAAAAAAAA! Fikir la sendiri!